Általános tudnivalók !


 
 
A Diákszimpózium rendezvényeire a Pécsi Tudományegyetem Természet-tudományi Karának Konferenciatermében (Ifjúság útja 6.) és a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma elôadóiban (Széchenyi tér 11.) kerül sor.

Az elôadótermekben diavetítô és írásvetítô, illetve a bejelentett igény szerint számítógépes kivetítô áll rendelkezésre.

A korábban beküldött vegyszer és eszközigényt lehetôségeinkhez mérten biztosítjuk, de felhívjuk az elôadók figyelmét, hogy az elôadásokra, vitával együtt, 15 perc áll rendelkezésre, és ezalatt bonyolult kisérletek csak korlátozott számban végezhetôk el.

A posztereket szombaton reggel 9 óráig kérjük elhelyezni a - 1 m széles, 1.5 m magas - poszter-állványokon. A szerzôknek a posztervita alatt a poszterük mellett kell tartózkodniuk.

A Szimpózium kiadványkötetébe szánt dolgozatokat szombaton, április 21-én 10:00 és 14:30 között kérjük leadni, számítógép-lemezen, a korábban megadott formátumban.

A Szimpózium ideje alatt az étkezés a Hunyadi Mátyás Kollégium éttermében lesz.

Az étkezés költsége 1300 Ft, amelyet minden résztvevônek be kell fizetni, függetlenül az eltöltött napok számától.
A befizetett összeg 2 reggeli, 2 ebéd és 1 vacsora ára.

A szállás ingyenesen biztosított a Hunyadi Mátyás Kollégiumban (Széchenyi tér 11.), többágyas szobákban, a bejelentett szállásigény alapján.

A Kollégiumot vasárnap délelôtt el kell hagyni, de a csomagoknak a Gimnáziumban ôrzött termet biztosítunk.
 


Drótposta a szervezõknek