10. Nemzetközi Kémikus Diákszimpózium, 2017
 
Meghívó
Tudnivalók
Program
Határidők
Fotógyűjtemény
Étkezés és szállás
Korábbi szimpóziumok
TámogatókMeghívó
A pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma és Kollégiuma, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Kémiai Intézete és a Magyar Kémikusok Egyesülete 2017-ben megrendezi a kémia iránt érdeklődő diákok és tanáraik számára a

 10. JUBILEUMI Nemzetközi Kémikus Diákszimpóziumot
Pécsett
2017. március 31. és április 2. között


    A résztvevő diákok a tantervben előírt kötelezettségeken felül végzett kutatómunkájukat szekcióüléseken, tudományos előadások keretében mutathatják be és vitathatják meg,. A legjobb előadások a meghívók által felajánlott díjakban részesülnek.

    A következő témakörökben várjuk előadások és poszterek bejelentését és azok anyagának a szimpózium kiadványkötetében történő közlését: általános kémia, szervetlen kémia, analitikai kémia, szerves kémia, fizikai kémia, biokémia, alkalmazott kémia, környezeti kémia.

    A szimpóziumra hívjuk és várjuk a tudományos és fejlesztő munka iránt elkötelezettséget érző általános iskola 8. osztályos, középiskolás, valamint munkájukat még a középiskolában elkezdő, de 2017-ben már I. éves, felsőfokú tanintézményben tanuló magyarországi és határokon túli diákokat és hallgatókat, valamint felkészítő tanáraikat.

    Az előzetes jelentkezési lap kitöltése esetén automatikus értesítést kapnak a résztvevők a további információkról.

    Szeretettel várjuk a diákokat és tanáraikat Pécsre!


  
Dobosi László igazgató, a szimpózium védnöke

Dr. Kilár Ferenc egyetemi tanár, a szimpózium elnöke

Dr. Petz Andrea szervező


A 10. Kémikus Diákszimpózium támogatói

Pécs város
Pécsi Tudományegyetem, Kémiai Intézet
Magyar Kémikusok Egyesülete